Hesap Silme Talebi
Nasıl silersiniz: Uygulama içinde Ayarlar → Hesap → Hesabı Sil yolunu izleyin, ya da aşağıdaki formu kullanın.
Ne silinir: Konum geçmişiniz, fotoğraflarınız, mesajlarınız, bağlantılarınız ve hesap bilgileriniz kalıcı olarak silinir.
Ne saklanır: Yalnızca güvenlik ve yasal uyumluluk amacıyla tutulan, sizi kişisel olarak tanımlamayan işlem günlükleri, yasal saklama süresi boyunca.
Ne kadar sürer: Talebiniz alındıktan sonra makul bir süre içinde işleme alınır.
Account Deletion Request
How to delete: In the app, go to Settings → Account → Delete Account, or use the form below.
What gets deleted: Your location history, photos, messages, connections and account information are permanently deleted.
What is retained: Only operational audit-log entries kept for security and legal-compliance purposes, for their legal retention period.
How long it takes: Your request is processed within a reasonable time after we receive it.
Antrag auf Kontolöschung
So löschst du dein Konto: Gehe in der App zu Einstellungen → Konto → Konto löschen, oder nutze das Formular unten.
Was gelöscht wird: Dein Standortverlauf, Fotos, Nachrichten, Verbindungen und Kontoinformationen werden dauerhaft gelöscht.
Was aufbewahrt wird: Nur betriebliche Audit-Log-Einträge zu Sicherheits- und Compliance-Zwecken, für die gesetzliche Aufbewahrungsfrist.
Dauer: Deine Anfrage wird innerhalb einer angemessenen Frist bearbeitet.
Demande de suppression de compte
Comment supprimer : Dans l'application, allez dans Paramètres → Compte → Supprimer le compte, ou utilisez le formulaire ci-dessous.
Ce qui est supprimé : Votre historique de localisation, vos photos, vos messages, vos connexions et vos informations de compte.
Ce qui est conservé : Seules les entrées de journal d'audit opérationnel, pour leur durée de conservation légale.
Délai : Votre demande est traitée dans un délai raisonnable après réception.
Solicitud de eliminación de cuenta
Cómo eliminar: En la aplicación, ve a Configuración → Cuenta → Eliminar cuenta, o usa el formulario de abajo.
Qué se elimina: Tu historial de ubicaciones, fotos, mensajes, conexiones e información de cuenta.
Qué se conserva: Solo los registros de auditoría operativa, durante su período legal de retención.
Tiempo de procesamiento: Tu solicitud se procesa en un plazo razonable tras su recepción.
طلب حذف الحساب
كيفية الحذف: داخل التطبيق، اذهب إلى الإعدادات ← الحساب ← حذف الحساب، أو استخدم النموذج أدناه.
ما الذي يُحذف: سجل مواقعك، صورك، رسائلك، اتصالاتك، ومعلومات حسابك.
ما الذي يُحتفظ به: فقط سجلات التدقيق التشغيلية، خلال فترة الاحتفاظ القانونية.
المدة: تتم معالجة طلبك خلال فترة زمنية معقولة بعد استلامه.
Запрос на удаление аккаунта
Как удалить: В приложении перейдите в Настройки → Аккаунт → Удалить аккаунт, или воспользуйтесь формой ниже.
Что удаляется: История местоположений, фотографии, сообщения, связи и информация об аккаунте.
Что сохраняется: Только служебные записи аудита, в течение установленного законом срока.
Срок обработки: Ваш запрос обрабатывается в разумный срок после получения.
账户删除请求
如何删除:在应用内依次进入"设置 → 账户 → 删除账户",或使用下方表单。
将被删除的内容:你的位置历史、照片、消息、连接关系及账户信息。
将被保留的内容:仅保留出于安全和合规目的保存的操作审计日志,保留期限为法律 规定的期限。
处理时长:我们会在收到请求后的合理时间内处理。
Silme talebi formu / Deletion request form
Bu formu gönderdiğinizde e-posta uygulamanız, talebiniz önceden doldurulmuş
olarak açılır — siz göndermeden hiçbir şey iletilmez.
Submitting this form opens your email app with the request pre-filled — nothing is sent
until you do.